FysioSupplies wil je graag een goed werkende website bieden. Daarom gebruiken we analytische en functionele cookies en vergelijkbare technieken. Ook willen we graag marketingcookies gebruiken om te zorgen voor een persoonlijke websitebeleving. Met deze cookies passen wij en onze partners de site, weergegeven producten en andere content aan op jouw voorkeuren. Je kunt HIER kiezen voor alleen functionele en statistische cookies. Ons volledige cookiebeleid is HIER te lezen.
Kamagon Ball 20 liter
De kamagon Ball is een uniek product op het gebied van stabiliteitstraining. De bal kan met water worden gevuld tot maximaal 20 liter en maakt gebruik van hydro-inertia technology.
Specificaties Kamagon Ball 20 liter
SKU | C10822 |
---|---|
Type product | Medicijnbal |
Merk | Kamagon |
De kamagon Ball is een uniek product op het gebied van stabiliteitstraining. De bal kan met water worden gevuld tot maximaal 20 liter en maakt gebruik van hydro-inertia technology.Hydro-inertia is het gebruik van water voor het creëren van een instabiele weerstand. De kamagon ball heeft een diameter van 35,65 cm.
Uniek aan de Kamagon ball is dat de bal zelf het punt is van instabiliteit. De instabiliteit werkt vanaf de onderzijde maar ook vanaf de bovenzijde op het lichaam. De traagheid van het water zorgt ervoor dat de gebruiker spierverzels moet gaan aanmaken om verschillende bewegingen uit te voeren en te controleren.
De Kamagon ball is een fitnessproduct om balans, stabiliteit, snelheid,behendigheid, neuromsculaire ,coördinatie en proprioceptie te verbeteren. De handvatten aan beide zijden van de bal zorgen er voor om meer grip te krijgen op de bal.
Daarnaast bieden de handvatten extra mogelijkheden voor oefeningen. Met een Kamagon Ball kunnen exact dezelfde oefening worden uitgevoerd als met een kettlebell of een medicine ball.
De bal is leverbaar in verschillende kleuren:
- Rood
- Grijs
- Blauw
- Roze
Tip: Voor een optimale weerstand, is het raadzaam de kamagon ball niet volledig te vullen, maar nog steeds een beetje lucht in de ball te laten.